رئیس عمومی اداره خط آهن با آمر آمریت خط آهن کندهار دیدار کرد

امروز پنجشنبه ملا بختالرحمن شرافت؛ سرپرست اداره خط آهن افغانستان با محترم مولوی رحمت الله رحمت، آمر آمریت خط آهن کندهار در دفتر کاری خویش دیدار کرد.
در این دیدار آقای مولوی رحمت الله رحمت معلومات مختصر در مورد فعالیتهای آمریت خط آهن کندهار ارایه کرده، فرصتها و چالشهای موجود را نیز مطرح کرد.
آقای شرافت ضمن ارایه تعهد حل چالشها گفت: ساختن خط آهن سپین بولدک – چمن برای اداره خط آهن اولویت بالا داشته و اداره سعی دارد تا هر چه زودتر امور ایجاد آن آغاز شود. آقای شرافت افزود: پروژه مذکور یکی از پروژههای عایداتی و انکشافی بوده که مطالعات امکان سنجی آن قبلاً انجام شده و امید است امور دیگر آن نیز به زودی آغاز شود.
در دوام نشست هدایات و رهنمودهای لازم از سوی رئیس عمومی اداره به مولوی رحمت الله رحمت داده شده، با خوانش دعایه خیر نشست به پایان رسید.
اداره خط آهن افغانستان
آمریت نشرات
۱۲/۰۸/۱۴۰۱ ه.ش.