نخستین محموله اموال تجارتی از طریق دهلیز جدید اقتصادی به حیرتان رسید

Sayed Zaher Mo…
پنجشنبه ۱۴۰۱/۶/۳۱ - ۱۸:۱۷
اولین محموله

امروز پنجشنبه ۳۱ سنبله نخستین محموله اموال تجارتی از طریق دهلیز جدید اقتصادی که میان کشورهای افغانستان، ازبکستان، قرغزستان و چین به میان آمده است، توسط خط آهن افغانستان به بندر حیرتان رسید.

به همین مناسبت ریاست خط آهن بلخ مراسمی ویژه که در آن معاون اداری و مالی اداره خط آهن افغانستان و هیئت همراه‌شان، مولوی قدرت‌الله ابوحمزه؛ والی بلخ، سرپرست ریاست خط آهن بلخ، نماینده‌گان چین و ازبکستان و اراکین حکومتی بلخ حضور داشت، ترتیب داده بود.

اولین محموله


در این مراسم والی بلخ به مهمانان خوش آمدید گفته و این دهلیز اقتصادی را در امر پیشرفت اقتصادی کشورها با ارزش عنوان کرد. در دوام مراسم معاون اداری و مالی اداره خط آهن نیز سخنرانی کرد. وی گفت: ما تلاش می‌کنیم تا سهولت‌های بیشتری را به بازرگانان فراهم کنیم، تا بازرگانان بتواند به آسانی اموال را وارد و صادر کند، که این امر در پیشرفت اقتصادی کشور نقش بازی می‌کند.

اولین محموله


در دوام جلسه نماینده‌گان ازبکستان و چین و اراکین حکومتی محلی بلخ نیز سخنرانی کرد. جلسه با خوانش دعاء به پایان رسید.

اداره خط آهن افغانستان

آمریت نشرآت

۳۱/۰۶/۱۴۰۱ هـ.ش.

آخرین خبرها و گزارش‌ها

شنبه ۱۴۰۲/۷/۸ - ۱۵:۵۷
Background image

هفته گذشته از طریق خط آهن (۶۷۹۰۸) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است!

در هفته گذشته از تاریخ۳۱ سنبله الی ۶میزان از طریق خطوط آهن افغانستان (۶۷۹۰۸) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق خط آهن حیرتان (۵۰۶۴۸) تُن، خط آهن آقینه (۴۳۲۹) تُن و. . .

چهارشنبه ۱۴۰۲/۷/۵ - ۱۱:۸
Background image

در برج سنبله از طریق خط آهن (۳۱۳،۷۷۰) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است

از آغاز الی ختم برج سنبله ۱۴۰۲ هـ.ش از طریق خط آهن افغانستان (۳۱۳،۷۷۰) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق خط آهن حیرتان (۲۳۹،۰۵۴) تُن، خط آهن آقینه (۳۵،۹۹۲) تُن و. . .

شنبه ۱۴۰۲/۷/۱ - ۱۵:۲۷
Background image

هفته گذشته از طریق خط آهن (۶۲۷۴۷) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است!

در هفته گذشته از تاریخ ۲۴ الی ۳۰ سنبله از طریق خطوط آهن افغانستان (۶۲۷۴۷) تُن متریک انتقالات صورت گرفته است.

در این میان از طریق خط آهن حیرتان (۴۹۶۶۵) تُن، خط آهن آقینه (۵۸۰۷) تُن و خط. . .

BACK TO NEWS